Sanitair

Verwarming en sanitair uit Ninove

Van Den Steen Dirk en Jan plaatst en herstelt uw ventilatie en sanitair. Denk aan waterleidingen, plaatsen toilet, badkamer.

Ventilatie

Het is noodzakelijk om een goede toevoer van verse lucht in uw huis te voorzien. Ten eerste wilt u natuurlijk het binnenklimaat van uw woning gezond houden. Ten tweede worden huizen steeds meer luchtdicht gebouwd. Heeft u geen idee wat voor ventilatie systeem van toepassing kan zijn op uw woning? Geen nood. Hieronder vindt u alvast de twee meest voorkomende systemen.

Systeem C

De luchttoevoer gebeurt op een natuurlijke manier via roosters in de ramen. De luchtafvoer gebeurt via kanalen door een motor die automatisch zijn snelheid aanpast wanneer bepaalde waarden zijn behaald.

Systeem D

De koude luchttoevoer passeert een warmtewisselaar waardoor koude lucht wordt opgewarmd door warme luchtafvoer. Zo heeft u minder energieverlies.

Sanitair

U geraakt er niet echt aan uit? Bij Van Den Steen overlopen we graag samen met u alle ventilatiemogelijkheden voor uw woning, appartement of kantoorgebouw. We zijn vooral actief in de regio Aalst en de provincie Oost-Vlaanderen.